Бразилската звезда Неймар официално е играч на Ал Хилал. Договорът му с клуба от Саудитска Арабия е за 2 години, а заплатата му ще се равнява на 2,5 милиона паунда на седмица. Вече бившият клуб на крилото, Пари Сен Жермен получи 78 милиона паунда за правата на играча.

Някои от условията, които Неймар е поставил при сделката са доста интересни. Едно от тях е било той да получи 8 от най-луксозните коли, както и личен шофьор, който да бъде на разположение 24 часа от денонощието всеки ден. Колекцията от коли на футболиста ще включва – Бентли, Астън Мартин, Ламборгини и Мерцедес. Той също така е поискал да разполага с различни микробуси и джипове.

Условията, обаче не са спрели дотук – Неймар е настоял за 3 сауни в къщата му, басейн, както и 5-ма служители на пълен работен ден, включително помощник готвач, който да помага на личния такъв на бразилеца. Двама ще бъдат служители, които ще се грижат за чистотата в къщата, която разполага с 25 стаи. Няма да има липса на място. Това гарантира място за семейството и приятелите на бразилеца.

Освен това Неймар е поискал хладилник, пълен със сок от асаи и гуарана, две от любимите му напитки.

Всички разходи за престоя му в хотели, ресторанти и други места, които може да посети в почивните дни ще бъдат поемани от собствениците на Ал Хилал. А за да може почивките му да се осъществят, Неймар ще използва и частен самолет.

Цели осем от десетте най-добре платени футболисти в света играят в Саудитска Арабия

Само Неймар и още трима могат да се похвалят - над 100 гола в 3 различни тима

Строгите закони в Саудитска Арабия няма да важат и за Неймар – дадоха му всичко

Официално: Неймар в Саудитска Арабия

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS