Нидерландските тимове пренебрегват правителството, отварят стадионите

dsport.bg

Професионалните футболни отбори в Ниделандия са готови да игнорират заповедта на местното правителство и ще опитат да отворят стадионите си за публика. Според „Telegraaf“, клубовете вече водят разговори със съответните общини, за да получат разрешение за допускане на определен брой фенове.

„Вече се водят преговори. Искаме отново да играем с публика, защото вече се показа, че футболът може да бъде с фенове и това да се случва отговорно и безопасно. Ако правителството остави забраната, ще намерим алтернатива“, казва предсавител на Адо Ден Хааг пред изданието.

В страната стадионите бяха затворени за привърженици от правителството още през ноември. Оттогава не се е обсъждало кога феновете могат да се завърнат.

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още