Ники Александров: Голямо предизвикателство е да тренираш треньори

dsport.bg

Мениджърът на отбора шампион в благотворителния турнир на Дарик радио и dsport Ники Александров се скри задоволството си от спечелената купа. Ето и коментарът му за разигралите се събития.

"Искам да благодаря на момчетата, които са в доста зряла възраст, но това не им попречи да покажат най-стойностната игра в турнира. Подходиха много професионално, което можеше да се очаква от треньорите. Те са перфектни тактици. Доказаха, че можем срещу всеки от разнообразните противници да приложим с взаимни усилия правилната тактика", заяви Ники.

"Голямо предизвикателство е да тренираш треньори. Всичко друго, иди-дойди, както се казва, но да тренираш треньори е предизвикателство", каза още той.

"Най-трудно беше срещу съдиите, защото те са много стойностен отбор. Малко се притеснявах да не би играем за равен резултат. Момчетата подходиха сериозно", заяви Александров.

"Впечатлен съм от качествата на Милош Крушчич на терена. Добре я пипа", добави Ники.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук