Вратарят на Левски Николай Михайлов присъства на благотворителния футболен турнир „Надежда за Криси“. След това застана пред медиите и коментира как вижда 2019 година, която е към своя край, и какво го очаква през 2020. Михайлов заяви, че изпраща една смесена година, която е започнала добре, но свършила зле. Стражът сподели, че е казал каквото има да казва на хората в Левски и съвсем скоро ще стане ясно какво е бъдещето му през идната година:

„Изпращам смесена година. Започна добре, свърши зле. Не сме се събрали, за да говорим за Левски. Имах на два пъти травми не толкова тежки, но ме изкараха от ритъм, така че през началото на 2020 ще видим как ще продължат нещата. Продължаваме напред!“

„Ние сме малка част от хората, които се опитваме да помогнем. Просто даваме пример на всички да се помага и за мен благотворителните инициативи винаги са били важни и съм присъствал, когато мога. Радвам се, че съм тука. Опитваме да съберем максимално много средства за Криси“.

„Каквото съм има съм го казал на хората от Левски. За Левски само добро или нищо. В момента не е времето да говорим и да коментираме какво е било и как ще бъде. Скоро ще се разбере какво ще става през 2020 година. Весели празници на семействата, много здраве“.

„Искам през 2020 да съм жив и здрав. Оттам Божа работа, каквото стане. Като цяло тази година българското първенство е по-силно от миналата година. В националния отбор нещата не завършиха толкова добре откъм резултати, но получаваме шанс март месец в два баража като домакини да направим така жадуваното класиране от всички. Който бъде повикан, ще даде всичко от себе си. Трудно ще е, но ще направим всичко възможно да се класираме за Евро 2020“.

„По-добър шанс феновете да дойдат на стадиона няма. С оглед добрите резултати в Лигата на нациите успяхме да стигне до тук. Март месец се надявам да се видим на стадион „Васил Левски“, защото от два мача можем да направим нещо, което жадуваме от дълго време“, завърши изказването си Николай Михайлов.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS