Треньорът на Монтана Никола Спасов говори в интервю за Дарик радио и dsport за предстоящото гостуване на "Тича" срещу бившия му тим Черно море, за новото попълнение-нападателят Бари, за най-силния мач на отбора му до тук, за силните страни на съперника, като коментира и представянето на родните национали. 
             "За трети път вече ще изляза срещу моя любим отбор. Какво е чувството ли? От една страна се чувствам странно. Не изпитвам обикновената злоба, която трябва да се изпитва към противник. Приятелски съм настроен винаги, въпреки че винаги искам да побеждавам. Нямам никакви кадрови проблеми в отбора. Нямаме наказани, нито контузени. Съставът, с който ще изляза ми е ясен. Всички тренират много сериозно и единственият ми проблем е определянето на групата, защото ще трябва да оставя 4 човека извън нея. Черно море са силни като отбор. Имат и силни единици като Курьор и Иса. Не зная състоянието на Родриго какво е и дали ще играе. Не виждам нещо, с което домакините могат да ме изненадат. Мачът ще бъде труден. Черно море също имат нужда от точки. Мачът във Варна ще е от изключителна важност. 
           Имахме голям късмет с привличането на Бари.Гледал бях негови записи. Последната година той е играл в тима на Конкордия във Втора лига. Млад футболист е. Там са го използвали повече на фланговете. Малко на доверие го взех, беше отбелязал и малко голове в предишния си клуб.Той не е скъп футболист, а като се вземат такива играчи се разчита на късмета основно.Ние имахме късмет", каза Никола Спасов.
Чуйте в приложения звуков файл цялото интервю, за да разберете какво е мнението на Никола Спасов за представянето на националния ни отбор. 

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS