"В крайна сметка съм доволен, взехме точка от отбор, който е от най-добрите в България", заяви треньорът на Царско село Никола Спасов след ремито 1:1 срещу Черно море. "Определено спечелена точка, въпреки че можеше да вземем и три."

В груб мач Царско село и Черно море не излъчиха победител

"Черно море имаше своите шансове, имаха възможност да открият. Получи се открит мач, не лош футбол, в самото начало на мача излязохме по-предпазливи, на полувремето рискувах всичко с четирима нападатели."

"Бях готов на всяка една изненада. Поведохме навреме. При 1:0, ако бях направил смяната, на Черно море щеше да му е по-трудно. Вкараха ни в момент, в който още играехме с трима в защита. Вкараха ни от корнер. Те също имаха игрова ситуация. Ние имахме много чисти положения в края на мача."

"По-спокойно се играе с четирима в защита. Трябваше да рискуваме, защото нямаме точки. По-лесно се пресира с трима. Зависи от ситуацията, от моментното състояние на футболистите. Момчетата вече свикнаха."

Относно сантиментите си към отбора на Черно море, Спасов сподели: "От отбора е останал Стефан Станчев. Познавам перфектно Даниел Димов. Останалите са млади момчета и чужденци. С Илиан съм приятел. С добри чувства съм и към Илиан, и към клуба. Приемам го като една игра. Щях да съм доволен, ако ги надиграем и победим."

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS