Треньорът на Царско село Никола Спасов бе на седмото небе от радост след успеха над Ботев Пд в Коматево. "Изпитвам удовлетворение, защото взехме три точки. Не беше никак лесно срещу отбор като Ботев, може да изглежда лесно отстрани, но минахме през много тежък мач. Те имат има добри футболисти. Това беше мач, в който имахме и късмет при 0:0. В крайна сметка играта на Ботев нямаше как да няма да ни затрудни и да трябва да се браним. Играта в защита ни днес би всякакви рекорди, тъй като всички централни защитници играха в мача. Важното е, че това даде резултат. Опитвахме се да търсим вратата във всяка една удобна ситуация”, обясни Никола Спасов.

"Ботев е силен отбор, а аз не откривам топлата вода, но тук малко отбори ще вземат точки. Играчите дадоха над 100% и вярваха докрай. Аз също вярвах, че можем да вземем нещо от мача, но не и да победим с 2:0. Надминаха ми очакванията и заради такива мачове трябва да го има Царско село, защото такива срещи трудно може да се повторят”, заяви Спасов.

Героят Родни Антуи пък добави: „Не се чувствам като звезда, всички се трудим. Ние се борим като отбор, трябва да запазим този дух и да се борим. Това е инстинкт, просто го правя и ми се получавам. Просто трябва да се доверявам на чувството си и го правя”, каза героят за Царско село.  

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS