Николай Киров: Радвам се, че публиката и на двата отбора скандира името ми

Николай Киров взе първата си победа като старши треньор на Арда срещу Ботев, с който постигна най-големите си успехи в кариерата си. "Приятно е, когато привържениците и на двата отбора скандират името ти. Това значи, че сме оставили следа в Ботев. Надявам се това да се случи и в Арда", каза Киров.

Николай Киров излъга Ботев с Арда и поведе в групата

Той призна, че променя схемата на игра на база футболистите, с които разполага. "Сменихме схемата, търсим варианти спрямо състезателите и коя формация би ни била най-удобна. Вдигнахме процента на игра с топката, което ни липсваше сега. За мен е важно как ще изглеждаме следващия сезон. В момента сме в процес на търсене на нови футболисти. Резултатите в момента зависят от това дали всички са здрави и дали има наказани", каза Киров.
 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още