Треньорът на Арда Николай Киров бе много разочарован от загубата от Лудогорец, като заяви, че тимът му в никакъв случай не е бил надигран от шампионите и е заслужавал да вземе поне точка. Той похвали играчите си за старанието и допълни, че те трябва да придобият още по-голямо самочувствие, тъй като се представят на много добро ниво.

"Лошо е, че когато си равностоен не можеш да вземеш нещо. Когато бъдеш надигран е по-лесно - признаваш превъзходството на противника, надиграл те е. Не мисля, че беше така в мача с Лудогорец. Заслужавахме точка, но дребни детайли ни попречиха. Лековат червен картон, който даде на съперника по-големи пространства. Това им позволи да ни преодолее по земя и да си изработи гола. Имахме добро ниво на желание и стараните. Имаше как и по-добре да завършим атаките, но лош сценарий за нас днес". 

"От мач на мач трябва да придобиваме самочувствие, тъй като играчите се представят добре на терена. След няколко дни имаме нов двубой и трябва да мислим за него. Лошото е, че имаме и наказан. Чака ни тежка седмица. Ако работим здраво обаче можем да постигнем успехи", каза специалистът. 

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS