Нов екип на Ман Сити отврати феновете

"Най-лошото нещо, което съм виждал" и "Прилича на коронавирус" са само част от определнията

| Любопитно, Англия

Предполагаемият трети екип на Манчестър Сити за сезон 2020-2021 бе разкрит в Twitter, а това предизвика огромно недоволство сред феновете, които меко казано не са доволни от дизайна на Puma.

Необичайният дизайн включва листовидни шарки и мотиви в бяло, сиво и светлосиньо, чиято идея е да бъде намигване към инди музиката на Манчестър.

Това обаче изобщо не помогна за възприемане на видяното от страна на привържениците, които опреличиха дизайна на вирус и на нещо, което бившият водещ на Top Gear Джеймс Мей би носел.

От FootyHeadlines, страницата, която публикува фланелката, споделиха и описанието на фланелката от страна на Puma: “Музикалната сцена на Манчестър винаги е била вдъхновение за други банди от цял свят. Третият екип на Ман Сити за 20-21 е вдъхновен от листовидните цветни шарки, които са неразривно свързани с бритпоп музикалната сцена от 60-те и 90-те години.“

Само че реакциите не закъсняха: „Да накараш хората са си купуват по-малко фланелки е ужасен бизнес модел“, „Може и да стане за плажна кърпа?“, „Фланелка с коронавирус“, „Това не може да е истина“ и „Това е най-лошото нещо, което съм виждал“ бяха само част от тях.

Puma подписа 10-годишен договор със Сити през миналата година като по него „гражданите“ ще получат 650 милиона паунда.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още