Нов канибал в световния футбол (ВИДЕО)

| Световен футбол
test

Спомняте си какъв скандал предизвика ситуацията, която се разигра между Луис Суарес и Джорджо Киелини по време на мача между Уругвай и Италия на Световното първенство през 2014 година в Бразилия. Суарес ухапа Киелини по рамото, което му спечели прозвището Канибала. Е, световният футбол има своя нов канибал, след като играчът на Лацио Патрик бе изгонен при загубата с 1:2 от Лече, защото захапа ръката на защитника Джулио Донати в момент на ярост.

Надеждите на Лацио за титла в Серия А и за прекъсване на доминацията на Ювентус се изпариха с три загуби в последните пет мача.

Разочарованието за Патрик беше твърде голямо и той захапа Донати в добавеното време на мача срещу Лече.

Футболистът на Лацио със сигурност ще получи сурово наказание, като дори се очаква да пропусне всички мачове до края на сезона.

Фенове на Лацио дори поискаха договорът на Патрик с клуба да бъде развален.

„Един от най-лошите играчи, които някога съм виждал, да се надяваме, че ще бъде забравен до края на договора му“, гласи едно от съобщенията в Twittter.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още