Нов микробус и модерна екипировка за националите по биатлон

100% изпълнение на тренировъчната програма осигурява новото ръководство на БФ Биатлон

dsport.bg

Председателят на Българската федерация по биатлон Атанас Фурнаджиев и генералният секретар Борислав Панков посетиха националните отбори, които се подготвят в момента за новия сезон на високопланинската база Белмекен. Ръководството присъства на тренировъчните занимания и се срещна с различните звена и техните треньорски щабове. Обсъдени бяха работни въпроси по осигуряването на подготовката и важни теми за предстоящия зимен сезон.

Състезателите и техните наставници са доволни от условията за подготовка, а Атанас Фурнаджиев увери, че федерацията ще инвестира в съвременна екипировка, нов микробус и ще осигури 100% изпълнение на тренировъчната програма. В момента националният отбор е структуриран в четири звена, които се подготвят по отделни програми със своите треньорски екипи.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още