Новак Джокович: Съжалявам, че турнирът ми причини вреда

dsport.bg

Световният №1 Новак Джокович изрази съжалението си, че организираният от него турнир Adria Tour е причинил сериозна вреда. Както е известно преди няколко дни стана ясно, че с коронавирус е заразен Григор Димитров, хора от щаба му, както и самият Ноле и съпругата му Йелена. 

Сърбинът  също така посъветва всички, които са присъствали на Adria Tour да си направят тестове. 

Добри новини за баскетболистите, играли с Гришо и Ноле

"Здравейте всички - ние се прибрахме в Белград. Аз и Йелена дадохме положителни проби за COVID-19. Децата са с отрицателни проби. Ще останем в изолация в следващите 14 дни и ще повторим тестовете след 5 дни. Дълбоко съжалявам, че нашият турнир причини вреда. Всичко, което ние с организаторите направихме в последния месец, го направихме с чисто сърце и искрени намерения. Вярвахме, че турнирът отговаря на всички медицински протоколи, а освен това положението в нашия регион изглеждаше, че се подобрява, което позволява на хората да могат да се събират по филантропски причини. Оказа се, че сме сгрешили и е било твърде рано. Не мога да изразя колко много съжалявам за всички, които са се заразили. Ако сте посетили Adria Tour или сте били в контакт с хора, които са били там, най-добре се тествайте и спазвайте социална дистанция. За хората в Белград и Задар ще осигурим нужните медицински ресурси в най-скоро време. Останалите турнири са отменени, като ще съсредоточим вниманието си да помогнем на всички засегнати. Моля се всички да се възстановят напълно", написа Ноле.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още