Преди малко повече от година музикалната изпълнителка Шакира и футболистът Жерар Пике обявиха официално раздялата си. Основната причина за нея бе, че бившият играч на Барселона е изневерил на певицата с младата служителка от компания на Пике Клара Чиа. Но този факт не беше единственият, тъй като колумбийката направи причините известни посредством песните си.

След като сложиха край на връзката си, Пике и Шакира обаче трябваше да постигнат споразумение за децата си Саша и Милан. Основно то включваше това, че колумбийката се премества в Маями заедно с малчуганите и че бившият играч на Барса ще има определен режим, според който може да ги вижда.

Сега месеци след цялата суматоха, породена около раздялата, изглежда, че двамата са в най-добри отношения. Според портала "Ванитатис", Шакира и Пике щели да спрат "войната" помежду си. "Те спазват докрай споразумението за раздяла, вече няма никакви спорове или проблеми ," казва член на близкото обкръжение на колумбийката пред гореспоменатата медия.

Същото издание е искало да потвърди на 100% информацията, свързвайки се с близкото обкръжение и на каталунеца. "Така е, няма проблем между тях вече, можете да съобщите това, което и тя е казала", посочили близки на футболиста.

Шакира подхрани слуховете за романс с Люис Хамилтън

Посрещнаха Пике в Мадрид със скандирания ‘‘Шакира‘‘ и ‘‘Waka Waka‘‘ (ВИДЕО)

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS