Новият член на НС: В Левски трябва да работят спокойно, като има някой зад гърба им

dsport.bg

Новият член на Надзорния съвет на Левски Венцислав Димитров говори след Общото събрания на акционерите. Той заяви, че договорът между клубът и Palms Bet е петгодишен, като сумата, която ще бъде превеждана към „сините“ ще е почти една и съща всяка година.

Димитров допълни, че от компанията ще се опитат да помогнат в изчистването на най-спешните задължения, така че Левски да функционира спокойно и спортно-технически да тръгне напред, знаейки, че има някой зад гърба му.

„Представител съм на генералния спонсор. 25 години и повече се занимавам с финанси. Занимавал съм се с инвестиционни проекти и финансово контрол. С господин Баждеков ще имаме добра комуникация, защото сме дошли да помогнем на клуба, а не просто да изсипем едни пари. Голяма част от нашата фирма са левскари по душа. Не просто искаме да правим сделки, а да видим Левски там, където му е мястото. В челото на нашето първенство, защо не и шампион“, представи се Венцислав Димитров.  

„Какво трябва да се промени в Левски? Много неща. Много труден въпрос ми задавате, защото ние имаме много идея, въпрос на реализация. Сега да говоря предварително няма смисъл. Надявам се, че нещата ще се получат и ще видя резултат“, заяви той.

„Договорът с Palms Bet е за пет години. Приблизително сумата на година е една и съща. Ще има вариации, като в нашия офис правихме едни предвиждания за паричните потоци, които все още не сме обслужвали. Там, където е най-спешно да се чистят нещата, да се успокоят, така че спортно-техническата част от клуба да работи спокойно и да знае, че има някой зад гърба си и клубът да тръгне напред“, каза още новият член на НС.

След Общото събрание адвокат Иво Ивков, който бе негов председател, обяви какви решения са взети:

„Преди всичко искам да повторя думите си, които казах към акционерите си. Не очаквах да протече с дебати, съдържателни изречение. Бяха приети баналните точки от 1 до 7. Банални, но необходими. По-същественото е, че се направиха предложения след задълбочен дебат, след аргументи. Бе приет нов раздел с няколко точки, които касаят емблемата на клуба, синия цвят, кой ще взима решенията“.

„За промяна на разпоредбите на член 3 и 4, които касаят промяна на седалище на клуба и клубните символи се изискват 9/10 от гласовете. Това означава, че никой мажоритарен акционер не може да наложи решение по тези въпроси самостоятелно”.

„Макар и изморени накрая, хората запази духа си. Беше представен нов член на Надзорния съвет. Денят беше доста тежък, но съм на разположение за въпроси. Аз бях председател на събранието, избран с единодушие“.

Баждеков: Дължим 800 хиляди за заплати, има забавяне в плащанията към НАП (ВИДЕО)

Батков се завърна сред акционерите в Левски

Сираков: Не трябва да се мисли, че сега на ''Герена'' ще потече златен дъжд и реки от пари (ВИДЕО)

Наско каза за Мъри и треньорския пост в Левски (ВИДЕО)

Лъчезар Петров: Основната ни цел е да върнем Левски там, където му е мястото (ВИДЕО)

Левски с нов член в НС

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ