Новият на ''Армията'': Благодаря, Юве! Само ЦСКА!

| ЦСКА, БГ футбол

Новото попълнение на ЦСКА Стефано Белтраме използва профила си в Instagram, за да се похвали с трансфера си на "Армията". След като "червените" обявиха официално привличането му, офанзивният халф благодари на Ювентус и обяви, че е развълнуван за новия етап от кариерата си.

Официално: ЦСКА привлече халф от Ювентус

"Много се вълнувам за новото приключение, нямам търпение да започне! Само ЦСКА! Искам да благодаря на Ювентус за тези 9 години. Всички там ми помогнаха да израстна и да стана футболистът, който съм сега", написа Белтраме.

В същото време известният журналист Джанлука Ди Марцио, който в последните седмици следеше усилено трансфера на Кристиан Ериксен от Тотнъм в Интер, твърди, че заплата на Белтраме в ЦСКА е 1,5 милиона евро. А според tuttojuve.com договорът на играча е за година и половина с опция за удължаване на още една. Това означава, че новият на "Армията" ще прибира солидните за България над 83 000 евро на месец.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още