Нурмагомедов: Много мои близки са заразени с коронавирус, някои починаха

| Бойни спортове

Звездата в ММА Хабиб Нурмагомедов разкри, че много негови близки и роднини са хванали COVID-19, а някои от тях дори са починали. Неговият баща и треньор също се намира в тежка ситуация. Ситуацията в родния му Дагестан е много тежка и има голям брой заболели.

„Изписаха се много неща в Интернет за моя баща. Той сега е настанен в болница. Намира се в критично състояние заради този вирус. Той се е отразил върху неговото сърце, защото миналата година му бе направена операция и в наскоро му бе извършена нова. Той е в тежко състояние, много сериозно. Молим се Аллах да го върне при нас.”

„Около 20 мои близки бяха заразени. Някои от тях вече не са сред нас. Родители на мои роднини също починаха. Трудно се справяме с това.”

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още