MMA шампионът в лека категория Хабиб Нурмагомедов сподели, че не изпитва страх да се срещне с Конър Макгрегър и извън октагона, за да решат съперничеството си.

Руснакът и ирландецът се срещнаха през миналия октомври, когато освен битката в октагона се разигра истинска драма и след нея между тимовете на двамата бойци. В сблъсъка тогава победител бе Нормагомедов.

Сега, почти година след този мач, Хабиб твърди, че в момента, в който се видят с Макгрегър биха се спречкали, дори това да означава един от тях да отиде в затвора.

Шампионът говори пред ESPN за враждата му с ирландеца, както и за думите, които е казал на своя екип преди мача им през октомври миналата година.

„Не е достатъчно да смачкам само него. Искам да смачкам целия му екип, това бе в главата ми преди мача, това казах и на моите хора. „Хей, тази вечер отиваме на война, това не е просто бой“, споделя MMA боецът.

Нурмагомедов споделя, че би се изправил отново срещу Макгрегър само ако запише 10 поредни победи. А за отношенията им сподели:

„Ако се срещнем на улицата ще се сбием 100 процента. Няма значение дали някой ще отиде в затвора или не, това не е важно, не ме е страх. Той ще отиде в болница, а аз в затвора, това е.“

Относно дали би се бил ако от UFC поискат мач между него и ирландеца, Хабиб Нурмагомедов рязко споделя, че няма да се осъществи такъв  мач, за колкото и милиона да свата въпрос и че иска първо Макгрегър да се върне в октагона, да се бие, да победи и да покаже кой е.

„Искам да се бия с истински момчета. Дъстин Порие, Тони Фъргюсън, Жорж Сен Пиер, искам да се бия с тях, а не с човек, който никога не печели“, заявява още Нормагомедов.

Междувременно ирландецът никога не е отричал, че иска реванш с руснака, колкото се може по-скоро.

Следващата битка на Хабиб е следващият уикенд, когато ще се изправи срещу Дъстин Порие на UFC 242.


Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS