Нуждаех се този пряк свободен удар, зарадва се Роналдо

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо е много щастлив от факта, че най-после успя да се разписа от пряк свободен удар с екипа на „биаконерите“. Португалецът стори това при снощната победата с 4:1 в градското дерби срещу Торино.

„Наистина се нуждаех от този пряк свободен удар, за да си върна част от самоувереността си. Знаехме, че ще бъде труден мач, но работихме усилено и сега поставяме Лацио под напрежение. Днес постигнахме своята цел. Няма значение кой вкарва, стига отборът да побеждава. Всички сме в добра форма и ще се опитаме да спечелим и срещу Милан. Мачът срещу тях също ще е труден”, сподели Роналдо след края на двубоя.

След 42 неуспешни опита, Роналдо най-сетне успя

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още