Обявиха фирмата, която ще прави тревата на Колежа

dsport.bg

Община Пловдив отстрани от участие три от четирите фирми, участвали в обществената поръчка за тревното покритие на стадион "Христо Ботев", съобщи за БТА Тодор Тодоров, директор на Дирекция "Обществени поръчки" към Община Пловдив. Причината за отстраняването е, че офертите им не отговарят на условията.

По този начин за победител е обявен софийският консорциум ДЗЗД "Уни Грийн". Офертата на компанията е на стойност 265 900 лв. без ДДС (319 080 лв. с ДДС). Решението не може да бъде обжалвано.

Ето какво гласи становището на тричленната комисия за останалите три участващи фирми:

"Не допуска офертата до оценяване и предлага за отстраняване от по-нататъшното участие в процедурата участника “Джерамис Интернешънъл" ЕООД, тъй като участникът е представил оферта, която не отговаря на предварително обявените условия за изпълнение на поръчката.

Не допуска офертата до оценяване и предлага за отстраняване от по-нататъшното участие в процедурата участника “ТОТЕХ" ЕООД, тъй като участникът е представил оферта, която не отговаря на предварително обявените условия за изпълнение на поръчката.

Не допуска офертата и предлага за отстраняване от обществената поръчка участникът "БОС-ЕЙ-СИ СИ“ ООД, на основание чл. 192, ал. 1 от ЗОИ, със следните мотиви: Участникът не отговаря на поставените от възложителя критерии за подбор. В представения към офертата ЕЕДОП не е декларирал изисканата информация относно тях, във връзка с което комисията е изискала представяне на нов ЕЕДОП. Участникът не е представил такъв в указания срок."

Както е известно, поръчката е за "Инженеринг за реконструкция на тревното покритие, изграждане на автоматизирана поливна система, изграждане на помпена станция за захранване на поливната система, доставка на полиетиленови резервоари, възстановяване и оборудване на съществуващ сондаж с помпа и автоматика за пълнене на резервоарите на стадион "Христо Ботев".

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube и TikTok!

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още