Обсъждат нов вариант за приключване на efbet Лига

| БГ футбол, efbet Лига

Изпълкомът на БФС ще обсъди нов вариант за приключване нa еfbet Лига. Това съобщиха колегите от "24 часа". Срещата ще се състои в понеделник в 13:00 часа на Националната база в "Бояна".

Според информациите, ако извънредното положение приключи на 13 май, в efbet Лига ще бъдат дадени две-три седмици за подготовка. После през юни ще се изиграят двата кръга от редовния сезон, плюс 1/2-финалите и финалът за купата, за да може да има готовност през юли да се започне новото първенство.

Във Втора лига ще се направят директно плейофи за влизане. Септември и ЦСКА 1948, при разменено гостуване, ще определят новия член на мястото на Витоша Бистрица, а загубилият отива на бараж срещу 13-ия в елита, който в момента е Дунав Русе. Локомотив София и Монтана по същия начин ще определят кой ще играе срещу 12-ия.

Два тима от Втора лига пък са обявили неофициално пред БФС, че няма да продължат първенството. Става въпрос за Локомотив ГО и Ботев Гълъбово.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още