Английският модел Орла Мелиса Слоан, известна повече като „Devil Baby“, може да влезе в затвора след като и бяха повдигнати обвинения за тормоз над футболиста на Челси Мейсън Маунт.

Според информации от Острова, тя и Маунт са имали краткотрайни сексуални взаимоотношения преди време, като те са били прекратени от страна на английския национал. Не след дълго обаче Слоан е започнала да преследва Маунт и да го тормози. Спекулира се, че тя е имала отношения и с други двама футболист, свързани с Челси – левия бек Бен Чилуел и отдадения под наем на Брайтън Били Гилмор.

Изданията допълват, че Мелиса Слоан е тормозила постоянно Маунт с обаждания и съобщения, след като той ясно й е дал да се разбере, че двамата са приключили отношенията си. Тя обаче решила да не се вслушва в думите му, променяйки телефонния си номер 21 пъти, докато в крайна сметка Маунт не решил да съобщи на контролните органи за вербално насилие срещу него.

Делото срещу Мелиса Слоан е във вторник, а максималната присъда, която може да получи, е от 10 години. Обвиненията срещу нея са за тормоз, преследване и насилие.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS