Ралица Караджова сготви любимото ястие на Неймар

Какво правят спортните журналисти когато няма събития, които да коментират и за които да пишат? Dsport  ще ви "вкара" задочно в домовете и по-специално в кухните на спортните коментатори, за да провери готварските им умения. А ние обещаваме да приготвяме любими неща на известни и не чак толкова известни спортисти.

Днес на живо във фейсбук страница на Dsport нахлухме по крилото и влязохме в кухнята на Ралица Караджова. Последва центриране и топка към чаровното миньонче, която показа, че е добра не само зад микрофона, но и с миксера.

Караджова демонстрира как се приготвя традиционно бразилско ястие, което е любимо на футболиста на ПСЖ Неймар. В кухнята на Ралица чрез видео връзка се включи и бразилският играч на Локомотив София - Евертон Джилио-Том, който сподели, че любимото му българско ястие са сармите.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още