Очарователно дамско присъствие в подкастите за фентъзи футбол на ffstars!

dsport.bg

С развитието на сезона изискванията на мениджърите, играещи ffstars Bulgaria се повишават и съвсем естествено следващата стъпка на компанията е да върне на екран подкаста за българското първенство. За щастие на цялата фентъзи футбол аудитория ffstars успя да установи контакт с очарователната Лилия Лозанова (@llozanova в instagram), която има чудесни постижения през сезона в ffstars Bulgaria и се съгласи да участва и да дава своето експертно мнение по фентъзи футбол въпросите. Тя и водещия Юлиан Аспарухов от ffstars успяха да запишат първото видео от серията подкасти.

 

Оказа се, че Лили е фенка на Левски и въпреки това не избира играчи от отбора на сините от суеверие и акцентира на играчи от другите топ отбори в България.

Тя също така ще се включи в рекордната фентъзи игра в историята на България с 20 000 лева награден фонд! Наградата за първия е 10 000 лева и Лили ще се бори с останалите участници, за да я спечели. Към играта може да се приесъедините ТУК

Успех на всички в битката за голямата награда, първите 100 места осигуряват парче от наградния фонд. Очаквайте през следващата седмица Лили и Юлиан да направят подкаст, който този път ще бъде излъчван на живо и ще акцентира на подготовката за Голямата Сезонна Игра и битката за 10 000 лв.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още