Офертата на Барселона към Лаутаро Мартинес в детайли

| Испания

Нападателят на Интер Лаутаро Мартинес е основна трансферна цел на Барселона. Каталунците са решени да направят всичко необходимо, за да си осигурят подписа на аржентинския голмайстор.

Според информацията на „Tuttosport“, ръководните фактори в Барселона са установили контакт с Мартинес и неговите представители още през ноември, миналата година.

Шампионът на Ла Лига също така е изпратил и конкретна оферта към Мартинес. Барселона е готов да му даде заплата от 7 милиона евро на година.

Освен това договорът на Мартинес с Барселона ще бъде до лятото на 2025 година, с опция да бъде продължен до 2027 година.

С това предложение Барселона се опитва да направи решаваща крачка в привличането на аржентинеца и да изпревари конкурентите си за неговия подпис.

В момента Лаутаро Мартинес получава заплата от 2 милиона евро на сезон в Интер, като „нерадзурите“ възнамеряваха да му предложат 4 милиона, но Барселона на практика му предлага 3,5 пъти по-голямо възнаграждение.

Откупната клауза, която е записана в договора на Лаутаро Мартинес с Интер възлиза на 111 милиона евро и тя е валидна за периода от 1 до 15 юли.

Барселона включва още един играч в сделката с Интер за Лаутаро Мартинес

Агентът на Лаутаро: Никога не ме е питал дали Барса и Реал го искат

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още