Официално: Левски се разделя с Божинов, Славчев и Хубчев

"Надявам се, че те ще бъдат максимално коректни с клуба", изрази надежда Мъри.

dsport.bg

Новият старши треньор на Левски Станимир Стоилов официализира информациите, че трима футболисти на „сините“ ще бъдат освободени. Това са Валери Божинов, Симеон Славчев и Христофор Хубчев.

Станимир Стоилов: Затварям чалготеката, отварям професионален футболен клуб

„Няма да разчитам на тях. За Валери Божинов – за мен ситуацията с него е малко унизителна. Валери Божинов е две години в Левски и никой не го използва да играе. За миналата кампания има 70 минути. Оставиха го две години да си тренира и да загрява край страничната линия. Не може да продължава това положение с Валери Божинов“, каза Стоилов.

„Славчев е добро име за българския футбол, но в последната година и половина – две не успя да развие потенциала си. За Хубчев може би има вина създалата се ситуация, в която бе изпаднал клуба. Има повече хора на една и съща позиция, а аз нямам нужда от много хора. Искам да им благодаря от мое име за това, което са направенТова е мое лично спортно-техническо решение. Надявам се да си намерят по-добри отбори“, допълни още Стоилов.

„Надявам се, че ще бъдат максимално коректни с клуба. Трябва да го покажат на дела“, допълни още треньорът.

Наско Сираков: Започва ''План 2024'' в Левски

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още