Пирин се раздели с мениджъра на представителния отбор Уорън Фийни по взаимно съгласие. Клубът благодари на Фийни за работата и усилията, които положи в последните две години начело на отбора. Под негово ръководство през сезон 2020-21 Пирин стана шампион на Втора лига и се завърна в елита на българския футбол. 

От своя страна Фийни използва www.fcpirin.com, за да отправи благодарности към ръководството, футболистите и служителите на клуба, както и към собственика г-н Белогур. Бившият наставник на “орлетата” благодари на представителите на медиите, както и феновете на Пирин.

С гол в 92-ата минута Пирин Бл спъна ЦСКА

„Искам да благодаря на всички в клуба, с които работих в продължение на две години. Изразявам специални благодарности към всички служителите на клуба, към хората които се грижат за поддръжката на стадиона и терените. Благодаря на администрацията, на изпълнителния директор, на Борда на директорите, на моя щаб, на медийния отдел на клуба, на хората, които осигуряваха условията за това футболистите да се чувстват добре. Благодаря на медиите, с които имахме възможност да работим заедно в този период.

Благодаря на футболистите за усилията, които положиха. Те ме направиха горд и щастлив, след като спечелихме първенството през миналия сезон. Без съмнение това е най-прекрасният момент в кариерата ми на треньор досега.

Искам специално да благодаря на президента на клуба г-н Белогур, който осигури всичко, за да може отбора да се развива, и който ме подкрепяше безрезервно по време на моя престой в Пирин. Сърдечно благодаря и на феновете на Пирин. Благоевград е прекрасен град, а аз оставам фен на отбора завинаги“, сподели Уорън Фийни.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS