Официално: Желаният от Левски премина във Втора Бундеслига

| Германия, Левски

Вече и официално сагата с чешкия полузащитник Йозеф Хушбауер приключи с негативна развръзка за Левски.

Желаният от „сините“ футболист бе представен като ново попълнение на германския втородивизионен Динамо Дрезден. Той преминава под наем до края на сезона като в контракта му има опция за закупуване.

Той е трето зимно попълнение за отбора и от клуба се надяват да има важна роля в борбата за оцеляване.

„Йозеф Хушбауер носи със себе си много качество и опит и е футболист, който пасва на търсения от нас профил, ще може веднага да помогне на отбора“, сподели спортният директор на Динамо Ралф Минге.

Само до преди няколко дни Хушбауер изглеждаше сигурно ново попътлнение на Левски според чешките медии. От Славия Прага обаче в последния момент промениха мнението си и вместо да го пуснат като свободен агент поискаха трансферна сума, което провали преговорите.

Край на надеждите: Левски се размина с чеха, той отива в Германия

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още