Олимпийски медал е възможен, смята Боряна Калейн

Грацията ни Боряна Калейн бе много развълнувана и щастлива след края на церемонията за Спортист на годината. Гимнастичката обяви, че са и се сбъднали две детски мечти - да участва в тази класация и да бъде принцеса. Тя добави, че олимпийски медал от Токио е възможен.

"Бях притеснена, защото беше моя детска мечта да участвам в тази класация. Благодаря на всички, които са гласували за мен. А на състезание усещането е съвсем различно и съм коренно различен човек", заяви Боряна.

Спортист на годината за 2019 стана Владимир Илиев

"Много силна година за мен. Аз, Неви и Катрин сме един силен и равностоен отбор. Надявам се заедно да покорим върха и в Токио. Напълно възможно е да стигнем до олимпийски медал. Съчетанията са много по-сложни. Важно е как ще се възприемат от съдиите и специалистите", добави тя.

"Най-емоционалният ми момент бе, когато бе приключи последното ми съчетание на световното първенство. Чувствам се уникално. Това също е моя детска мечта - да съм принцеса", завърши Калейн.

Чуйте какво още каза тя в аудиото

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още