Опитни футболисти пред напускане на ЦСКА 1948

Четирима от най-опитните футболисти на ЦСКА 1948 са пред напускане след края на шампионата. Това са Васил Шопов, Александър Александров, Венцислав Василев и Галин Иванов. 

Трима от тях са с изтичащи договори и към момента не се знае дали ще им бъдат предложени нови, а Галин Иванов има контракт за още една година. Василев, Шопов и Александров са част от проекта на "червените" още от Втора лига и са с голяма заслуга за влизането на отбора в най-високото ниво на футбола ни и моментното класиране през този сезон. Десният краен бранител Сашо Александров е с най-много асистенции за "червените" през настоящата кампания. 

Все още не е ясно бъдещето на халфа Галин Иванов, но по всяка вероятност двете страни ще се разделят по взаимно съгласие, въпреки че играчът е водещият реализатор на тима със седем попадения. Пред близки на Иванов хора, играчът е споделил, че иска да потърси ново предизвикателство и да отстъпи мястото си на младите играчи, който клубът  все повече налага в последно време.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още