Старши треньорът на Добруджа Атанас Атанасов, по прякор Орела, говори след равенството 3:3 срещу Черно море в контрола. Той разкри, че към тима ще се присъединят още футболисти на проби. Един от тях е Уилсън Фелипе, който в момента тренира с Пирин Благоевград. Ако благоевградчани не подпишат с него, той ще се насочи към Североизточна България.

„Хубавото е, че се мъчим да играем малко по-бързо. Първото полувреме се получи. Второто полувреме съм доволен единствено от желанието. Преди почивката имаше добри проблясъци, които са предпоставки, че ще сме много стойностен отбор, като не изключваме класата на отбора на Черно море. Това е третият в efbet Лига. Виждате на каква висока преса играят. Ние няма да срещнем в Б група такъв отбор. Много е рано да говорим и да даваме кардинални оценки. От желанието съм доволен. Другото е, че има натрупана умора. По-тежки са тренировките, в такъв период се намираме.

„Андриан Димитров си е при нас. Един футболист, който подлежи на развитие. Досега не е показал пълния си капацитет. Не е само Андриан. И останалите футболисти особено в креативен план, когато излезем бързо от пресата, се получиха добри неща.

„Окончателно остава Таушанов, Алекс Стефанов и Лъчо Йорданов. Всичко друго трябва да се бори. Мисля, че и Гришо от Молдова също ще оставим. Много е рано още. Поне още една-две контроли трябва да изиграят. Те също се стараят. Ние чакаме и други футболисти на проби. Да, чужденец. Уилсън Фелипе е. По всяка вероятност няма да му се случат работите в Благоевград. Дано да успее да си остане в по-горно ниво. Ако там не успее, имаме уверение, че идва при нас. В атака ни трябва още един човек.

Черно море и Добруджа си вкараха шест гола в контрола

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS