Организаторите на Sofia Open правят всичко възможно да бъде допусната публика на турнира

dsport.bg

Организаторите на тенис турнира Sofia Open споделиха, че правят всичко възможно да бъде допусната публика по трибуните на "Арена Армеец". Както е известно според новите противоепидемични мерки в страната залите са затворени за фенове. От тенис турнира обаче се надяват за надпреварата да бъде направено изключение, както бе и миналата година. 

"Уважаеми фенове, скъпи приятели на тениса,

От името на Sofia Open ви информираме, че от дълго време правим всичко по силите си да имате възможност да гледате на живо звездите на световния тенис, които ще играят в "Арена Армеец" в шестото издание на турнира от 26 септември до 3 октомври.

Ние вярваме, че страхотната тенис публика отново може да бъде за пример - за спазване на всички противоепидемични мерки, задължително носене на предпазна маска в залата, дистанция от поне две седящи места един от друг при ограничен капацитет на съоръжението. Поведение, което вие вече демонстрирахте по време на Sofia Open 2020, следвайки стриктно действащите разпоредби в страната и строгите изисквания на ATP. Вие наистина бяхте публика за пример - и в България, и по света.

Искрено се надяваме, че необходимите разрешения ще бъдат дадени и ще имате възможност да се наслаждавате на живо на тениса на най-високо ниво на Sofia Open 2021, демонстрирайки отново, че сте модел за подражание. Да имате шанса да покажете подкрепата си на страхотните тенисисти, които също истински се радват да играят пред вас и нееднократно са споделяли прекрасните си впечатления от публиката в България.

За да сме напълно откровени с вас, ви споделяме, че ние сме напълно подготвени за изпълнението на всички задължителни мерки. Готови сме също така отдавна и за пускането в продажба на билети за Sofia Open 2021 при изпълнение на всички условия.

Наистина вярваме, че публиката за пример ще има възможността да бъде част от събитие за пример, превръщайки се отново в страхотна реклама за България по целия свят!"

Четвъртфиналист от US Open ще играе квалификации на Sofia Open

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още