Оставки в Спартак Варна - петима членове на УС напуснаха

dsport.bg

Ръководството на Спартак Варна подаде оставка тази вечер. Напуснаха шефът на УС Борислав Георгиев и други четирима членове на управата - Мартин Зафиров, Радостин Станев, Евгени Балев и Евгени Иванов. Това се случи на Общо събрание на клуба, което се проведе тази вечер във Варна. УС напусна и легендата Красимир Зафиров по собствено желание.

"Поискахме оставката на член на УС, но членовете на Общото събрание бяха против. Тогава решихме да подадем оставки, тъй като не смятаме, че е редно феновете да управляват клуба след всичките усилия, които полагаме", аргументира решението на ръководството Борислав Георгиев пред "Петел". Той уточни, че по закон след месец ще се проведе ново Общо събрание, на което ще стане ясно дали ще им бъдат приети оставките.

"Дотогава трябва да продължим да си изпълняваме задълженията, но какво ще стане в следващите дни, не мога да кажа. Днес предобед бяхме на поредна среща за финансирането на клуба и до края на сезона той щеше да бъде обезпечен. След това обаче, което се случи на Общото събрание, не зная дали нашата договорка ще бъде изпълнена", допълни Георгиев.
 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още