Още един играч на Еспаньол е с COVID-19

Трети футболист на испанския Еспаньол е дал положителна проба за коронавирус. Става въпрос за Матиас Варгас. Преди аржентинският нападател да бъде тестван положително за COVID-19, такива проби бяха открити на защитника Леандро Кабрера и китайският атакуващ футболист Ву Лей, пише ccma.cat/esport3.

„Варгас е заразен с коронавирус. Говорих с него, за да разбера как е той. Чувстваше се добре, беше спокоен. Каза, че изведнъж е изпитал умора и имал треска. Вярваше, че може да бъде тестван положително, защото вече имаше няколко случая на негови съотборници в Еспаньол. Прие го нормално, както трябва да бъде. Варгас не излиза от дома си и не се среща с никой. Покупките му ги оставят пред вратата“, заяви Батиста.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още