От Левски признаха: Взехме заем, за да изплатим заплатите на футболистите

| Левски, БГ футбол
test

За да прекратят всякакви спекулации по медиите, от Левски съобщиха откъде са взели пари, за да изплатят заплатите на футболистите за месец март. Оказва се, че „сините“ са изтеглили краткосрочен заем в размер на 199 хиляди лева от малка фирма, чието име не се назова.

В Левски раздават заплати

„За да разсеем всякакви спекулации: Заплатите на футболистите за месец март бяха изплатени. Финансирането е осигурено чрез краткосрочен заем за оперативни нужди от малка фирма в размер на 199 хиляди лева, която по никакъв начин не е свързана с появилите се спекулации по медиите за източника на средствата“, написаха във Facebook от Левски.

От „синия“ клуб също съобщиха, че дарителската кампания „Един за всички, всички за Левски“ се завръща с пълна сила и с много изненади.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още