От първо лице в dsport: За живота на топ яхтата на боса на Ман Сити и ял ли е сорбе от шопска салата

Инес Павлова Инес Павлова

Какъв е животът на богатите? Мнозина се интересуват от това. Но в dsport.bg ще ви разкажем какъв е животът на един от най-богатите хора на планената, един от топ-босовете в световния футбол, но и ще разкрием какво похапва.

Срещнахме се със шеф Николай Тихомиров - българинът, който над 5 години е личен готвач на собственика на Манчестър Сити Шейх Мансур нин Зайед ал Наян на неговата лична 147-метрова яхта „Топаз“, която е в Топ 5 на най-големите и скъпи подобни лодки в света.

За живота на петролния магнат от арабските емирства, който има и ръководни постове в родината, богатството му е сред най-големите в света, но и е сред топбосовете не само в английския футбол ще разберем от първо лице. Шеф Тихомиров ще повдигне завесата и около това с какво се храни той – кейл и люти чушки, но и как е реагирал, когато е опитал сорбе от шопска салата.

Вижте повече във видеото!

Oчаквайте втори епизод на разговора между Инес Павлова и Николай Тихомиров!

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук