Отложиха финала за Купата на Краля

| Испания

Финалът за Купата на Краля между Реал Сосиедад и Атлетик Билбао бе отложен от Испанската футболна федерация. По програма срещата трябваше да се проведе на 18 април в Севиля на стадион „Ла Картуха“.

Президентът на федерацията Луис Рубиалес е взел това решение след среща с президентите на Реал Сосиедад и Атлетик Билбао. Всички страни са съгласни, че това е мач, който не може да се играе при закрити врата.

Следващата седмица ще се насрочи дата за среща, на която да бъде обсъдено кога ще се проведе финала за Купата на Краля, в зависимост от развитието на епидемията от коронавирус в Испания.

Има няколко алтернативни дати, като най-вероятно финалът ще бъде насрочен за 30 май (събота), една седмица след края на първенството в Ла Лига.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още