Отложиха за петък теста на Робърта за коронавирус

| Левски, БГ футбол

На традиционния брифинг началникът на Националния оперативен щаб ген.-майор Венцислав Мутафчийски внесе пояснения кога ще е ясно дали нападателят на Левски Найджъл Робърта е болен от коронавирус. 

Вчера стана ясно, че Робърта е проявил симптоми на заразата и е настанен във Военномедицинска академия, където ще му бъдат направени пълни изследвания. От клуба очакваха това да се случи в четвъртък.

Мутафчийски обаче заяви, че футболистът е пристигнал в късния следобед и поради тази причина ще бъде изследван утре, в петък. Според началника на ВМА Робърта може да е хванал заразата от чужбина:

„Футболистът на Левски е пристигнал в късния следобед и той ще бъде изследван утре. Иначе знаем историята му – пътувал е“.

Найджъл Робърта е играчът със съмнения за коронавирус

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още