Отрицателни проби на всички в Юве, започват тренировки на по-големи групи

Всички футболисти на Ювентус са дали отрицателни резултати на тестовете за COVID-19, съобщава Corriere dello sport. Задължителните проби на играчите и треньорското ръководство бяха взети в сряда.

При тези обстоятелства „бианконерите“ ще започнат да тренират в по-големи групи в следващите дни. Въпреки че все още рестартът на Серия А е далеч, към момента наставникът на тима Маурицио Сари ще може да разчита на всички свои футболисти.

Звездата на тима Кристиано Роналдо бе сред последните присъединили се към отбора, след като претърпя период на карантина след завръщането си от Мадейра, където изкара последните два месеца.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още