Отрицателни втори тестове в Интер, няма заразени и в Лече

Отрицателни са резултатите от направените втори тестове за коронавирус в отбора на италианския Интер, съобщиха от клуба.

Пробите бяха взети в петък като освен футболистите бяха тествани и служителите на клуба.

"Интер съобщава, че всички резултати от медицинските тестове проведени в петък на играчите, треньорският щаб, ръководството и останалата част от персонала са отрицателни", написаха от клуба.

Играчите и треньорското ръководство на Лече също дадоха отрицателни резултати и в клуба няма заразени от коронавирус, съобщава Footbal Italia. 

Очакванията в страната са утре футболните клубове от Серия А да подновят тренировки с всичките си футболисти, а в средата на юни да бъде подновен шампионата.

Министърът на спорта: Надяваме се Серия А да започне на 13 юни, но не е сигурно

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още