Отвори зимният трансферен прозорец за феновете на Арсенал в България

dsport.bg

От 02.12 до края на месец декември всички желаещи да се присъединят към най-многоброния фен клуб на чуждестранен отбор в България ще могат да направят това на https://arsenal-bulgaria.com/store/category/4/. По този начин фен клубът на Арсенал в България дава възможност на всички желаещи да станат част от организацията още през декември, вместо да чакат края на сезона в Англия, да получат поименна членска карта и подарък.

Членството в ASCB дава възможност за кандидатстване за билети за мачове на Арсенал (в средата на месеца 8 от членовете на фен клуба ще наблюдават на живо европейския дебют на Фреди Люнгберг начело на Арсенал при гостуването на клуба на Стандарт Лиеж) и за гледане на мачове със съмишленици в 10 областни града, където може да срещнете много съмишленици. Освен това всеки нов член ще може да се включи в многобройните ни спортни и благотворителни инициативи, както и да бъде част от традиционните фен срещи, организирани в различни градове в страната. През последните години организацията придоби популярност сред феновете по цял свят чрез своята активност и получава покани за гостуване на други фенски организации от цяла Европа. В края на февруари предстои международен турнир за фен клубове в Сърбия, а в края на април ще гостуваме на нашите унгарски приятели, които ще празнуват 15 години от основането си.

За поредна година през декември фен клубът на Арсенал България ще участва с ценни артикули в благотворителния търг на Ники Кънчев и „Дарик Радио”, сред които и фланелка подписана от всички футболисти на клуба, а клоновете на Шумен и Варна отново ще се включат в инициативата Операция „Плюшено мече“, която подкрепя деца и младежи в неравностойно положение.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още