Пандемията оставя Кепа в Челси

| Англия

Вратарят Кепа Арисабалага най-вероятно ще остане в Челси, съобщава "Daily Mail". Според изданието, напускането на 25-годишния испанец е малко вероятно, тъй като всички клубове са изправени пред финансови проблеми поради пандемията от коронавирус, което най-вероятно ще наложи редуциране на трансферните бюджети и той вероятно ще получи още една възможност под рамката на лондончани.

Порталът Transfermarkt.com оценява Арисабалага на 32 милиона евро, въпреки че при преминаването си при "сините" той се превърна в най-скъпия вратар в историята. Испанецъте изиграл 33 мача за Челси през сезон 2019/20 и е допуснал 43 гола.

През февруари мениджърът на клуба Франк Лампард остави Кепа на пейката за пет поредни мача, след което в медиите се появи информация за конфликт между двамата, но след това бе върнат на вратата и показа стабилни игри.

Медиите все пак подчертават и за интереса на Челси към Мануел Нойер, който не може да се разбере с Байерн Мюнхен за нов контракт и германския колос може да реши да се раздели с него през следващия трансферен прозорец.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още