Пянич: Барселона е най-високото стъпало за всеки футболист

| Испания

Босненският полузащитник Миралем Пянич, който подписа с  Барселона за четири години, сподели, че се чувства горд и щастлив.

"Барселона е един от най-големите клубове в света. Това е най-високото стъпало за всеки футболист", каза Пянич пред уебсайта на Босненската футболна федерация.

„За мен една мечта се сбъдна. Щастлив съм, горд съм не само за себе си, но и за родителите си и за цяла Босна и Херцеговина. Никога не забравям откъде започнах“, сподели още босненецът.

„Успехите не идват просто така, а са плод на усърдна работа. Нямам търпение да изляза на “Камп Ноу”. Ще дам всичко за този клуб”, добави Пянич.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още