Паоло Малдини и синът му също са заразени

Легендарният футболист и настоящ спортен директор на Милан Паоло Малдини е с положителна проба за коронавирус, разкриха от клуба. Освен Малдини същият резултат е дал и синът му Даниел, който е част от първия отбор на "росонерите".

От Милан съобщиха, че двамата вече са прекарали две седмици у дома и след положителните проби карантината ще продължи.

"Милан съобщава, че спортният директор на клуба Паоло Малдини, след като научи, че е имал контакт с позитивен човек и има протичащи симптоми на вируса, вчера е бил подложен на тест, който е установил положителен резултат за коронавирус. Същият е резултата на сина му Даниеле, който се присъедини към първия отбор на Милан. Паоло и Даниел са в добро състояние и след като вече прекараха повече от две седмици в дома си без външни контакти, както е предвидено от медицинско-здравните протоколи, те ще удължат карантината за време, необходимо за пълно клинично възстановяване", са казва в съобщението на клуба.


 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още