Парма със страхотна инициатива във време на криза

| Италия
test

Парма подхвана страхотна инициатива по време на пандемията от коронавирус. От клуба ще се стремят да помогнат на семействата с малки деца в кампанията #останисивкъщи.

Футболистът на Парма Матео Скодзарела чете приказки от книжки на децата преди лягане.

„Ние искаме да се поддържаме един друг. Тази кампания е чудесна възможност, защото сме по-силни, когато сме обединени“, обявиха от клуба в Twitter.

“Така че бързо отидете при вашите родители и им кажете, имаме идея: ами ако Матео Скодзарела, ми прочете приказка преди лягане тази вечер?”

Парма излъчи в страницата си във Facebook, която е предназначена за деца, а Скодзарела прочете две приказки за малките фенове.

Цяла Италия е в режим на карантина заради пандемията от коронавирус, докато Серия А не се очаква да се възобнови преди 3 май.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още