Първи отбор от Серия А поднови тренировки (ВИДЕО)

| Италия

Сасуоло е първият тим от Серия А, който поднови тренировки, след като те бяха прекъснати заради пандемията от COVID-19. Информацията бе разпространена от клуба, който пусна видео в социалните мрежи. На кадрите се вижда как футболистите се подготвят индивидуална в различните краища на футболния терен.

От Сасуоло ограничиха бройката на играчите, които може да тренират по едно и също време. Преди дни италианското правителство облекчи някои мерки за социално дистанциране и позволи на футболистите да тренират в групи, състоящи се най-много от шестима. Груповите занимания се очакват да бъдат възобновени най-рано на 18 май.

Италия остава една от най-засегнатите от коронавирус държава в света. Потвърдените случаи на заразени от вируса надхвърлят 210 хиляди.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още