Първите думи на Борислав Михайлов след преизбирането му за президент (ВИДЕО)

dsport.bg

Борислав Михайлов бе преизбран за пети път за президент на БФС. За него гласуваха 241 от делегатите, докато за Димитър Бербатов – 230, а Христо Порточанов получи 8 гласа.

„Благодаря отново за вашето доверие. Днес пред погледа на цяла България, на всички вас, на представителите на УЕФА и ФИФА, които сами казаха, че по-прозрачен конгрес не са виждали“, започна Михайлов.

„Още веднъж се доказа, че БФС никога не е подценявал и не е неглижирал демократичния избор и не го е манипулирал“, добави той.

„Благодаря за оказаното ми доверие. След очевидно доста целенасочената и тежка кампания, доста неприятнотп лице на конгреса и на залата стигнахте до вашия избор, за което съм много благодарен. Промяна ще има със сигурност.“

„Аз съм благодарен за това, че ме подкрепихте и за начина, по който се организира“, каза още Борислав Михайлов.

Голяма драма: Борислав Михайлов остава президент на БФС, изпревари Бербатов с 11 гласа

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още