Павел Колев: Левски не се управлява с паника (ВИДЕО)

dsport.bg

Членът на УС на Левски Павел Колев даде кратък брифинг по повод новата екипировка на Левски за предстоящия сезон. Той за пореден път коментира ситуацията при "сините".

"Знаете какъв е повода. Нормално е да представим новата екипировка преди първия ни мач с Берое. Joma България реагира като спец отряд за бързо реагиране. Няма начин да не им благодаря за бързата реакция. За по-малко от месец вече разполагаме с три мачови екипа, вратарски екипи и тренировъчна екипа. Магазинът вече е зареден. От утре ще се продават екипи. Надявам се феновете да са доволни от качеството и цената на екипировката. Договорът е за три години. Въпреки форсмажорните обстоятелства, нашата уговорка с Joma е от утре да започнем работа по екипировката за сезон 2021/2022, където процесът ще е по-професионален. Феновете също ще имат възможност да участват тогава. Сега, нямаше как да го направим, заради кратките срокове. Фирмата е много сериозна. Надявам се Левски да го използва максимално, за да даде на своите феновете качеството и стандарта, който заслужават", заяви Колев.

"Спокойствие трябва да има. Ако изпаднеш в паника няма как да управляваш Левски. Опитваме се да работим професионално, но не е индикация, че финансовата ситуацията се е променила. Никой не иска да работи в такива малки срокове. От тази гледна точка мисля, че е редно да започнем работа по изработването на елементите от новата екипировка. Дали има някаква финансовото положение, не към днешна дата няма", добави той.

"Няма да обявя цена. Ще оставя това като изненада за всички фенове. Мога да ги уверя, че цената е по-ниска от тази на официалния мач екип от миналата година.

"Възможно е да има входящи и изходящи трансфери. На този етап няма нищо конкретно", добави той. "Продължава работата по членските карти. Готова е цялата идея. Има дребни детайли за изчистване. В края на август ще сме напълно готови и от 1 септември ще започнем да ги продаваме. Искаме членските карти да са достъпни навсякъде по света", добави Колев.

Тити Папазов: Отборът няма да е по бели гащи (ВИДЕО)

Георги Тодоров: Божинов си е Божинов, ще ни помогне на терена (ВИДЕО)

Боби Цонев вече тренира със ''сините''

Вижте новите тренировъчни екипи на Левски (СНИМКИ)

Треньорът на Левски: На Холмар явно не му се играе в слаб отбор, Каргас напуска

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още