Павел Колев: Отказах се писмено от заплатата си, треньорите също, това е морален акт (ВИДЕО)

Стефан Стоянов Стефан Стоянов

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев заяви, че писмено се е отказал от своята заплата още през месец януари. Същото се отнася и за треньорите в клуба. 

"Това дребнотемие, типично в стила на Венци Стефанов на този ден стои нелепо, не мисля да му отговарям. Това са цифри, които нямат никакво покритие в реалността. Първо, моята заплата е поне три пъти по-малко от цитираната от Венцислав Стефанов. И второ, аз писмено съм се отказал от тази заплата още януари месец. Не съм го казвал по медиите не за друго, а защото смятам, че това е морален акт. Мисля, че всеки изпълнителен доректор на мое място би постъпил по същия начин. А именно - докато хората му в администрацията, футболистите, треньорите в ДЮШ и всички, които в момента работят за този клуб, не си получат заплатите, аз нямам право да получа своята. Не съм и единсвения, който го е направил. Треньорите също се отказаха от заплатите си и това също е важно да се знае, защото и по тази тема има спекулации".

"Футболистите не получават премии от ноември, още когато се разбра, че бихме могли да имаме някакви проблеми. Те го направиха доброволно заедно с треньорите, дойдоха при мен и го декларираха", каза още Колев. 

Павел Колев: Днес или утре ще преведем част от заплатите на футболистите

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още