Крилото на ЦСКА 1948 Педриньо получи със закъснение наградата си за Играч номер 1 на 34 кръг. Той говори преди старта на шампионата в efbet Лига.

„Целта пред нашия отбор не беше да бърка работата ня никой. Ние гледаме нашата игра. Играем феърплей. За този сезон се надявам се да се борим за първото място, а не да бъркаме сметките на другите. В съблекалнята има колектив, което е най-важно. Сега идват доста нови футболисти и се надявам да се вдигне нивото и конкуренцията в отбора. Това прави играчите по-добри, защото всеки идва да играе. Всеки се бори за мястото. Това ще ни вдигне нивото. Отборът ще е по-силен и ще се борим за титлата“, каза Педриньо.

„Аз се опитвам да вкарвам всеки мач. Няма значение срещу кой отбор играе. Да вкарам голове срещу Лудогорец, ЦСКА София и Левски е по-различно. Ще се опитам да вкарам и срещу Левски“, допълни той.

„Успях да се адаптирам към България и футбола. От 5 месеца съм тук. Вече ме познават и другите отбори. Нормално е всеки отбор да има хватки. В нашия отбор има и други добри футболисти. За кратко време съм тук, за да стана лидер в отбора. Има доста лидери. Аз съм тук, за да работя здраво и да помагам на клуба“, каза Педриньо.

„Нямам крайна оценка за първенството, защото съм тук от няколко месеца. Тук в България се играе по-агресивно, отколктото в Бразилия. С отбора, който имаме в момента, ще бъдем в бразилския шампионат в средата на таблицата“, прогнозира бразилецът.

„Направихме сериозна подготовка, играхме със силни отбори. Готови сме да победим всеки един противник в България. Трябва да уважаваме всички. Тук всеки може да бие всеки“, каза Педриньо.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS